© 2016 by Petit Hotel Son Arnau. Proudly created with Wix.com  

ACTIVITEITEN

Fietsen

Mallorca is bekend als 'fiets paradijs', niet alleen komen enthousiaste fietsers van alle niveaus naar Mallorca om de wijde variëteit van gebieden te ontdekken, ook de professionals komen hier om tijdens de milde winters te trainen voor het nieuwe seizoen.

‚Äč

Hotel Son Arnau heeft een grote fiets garage om de fanatieke fietser een veilige plek te bieden om de fiets te verstellen en te bewaren. Son Arnau biedt de perfecte ligging die de mogelijkheid geeft om de grote verscheidenheid aan bergen en vlaktes van Mallorca te ontdekken.

Wandelen

Selva is perfect gelegen voor wandel vakanties op Mallorca. Direct voor de deur van Son Arnau liggen de meest prachtige wandelroutes. De centrale ligging van Son Arnau biedt uitstekende toegang tot het Tramuntana-gebergte. Vanaf dit punt kun je genieten van oneindig veel keuzes aan verschillende startpunten. In het hotel zijn er kaarten en boekjes beschikbaar om te helpen met het plannen van de dagelijkse routes.

Pilates Retreats

Petit Hotel Son Arnau organiseert in samenwerking met Mermaid Wellbeing twee Pilates Wellness Retreats per jaar. De retreats worden aangeboden in het voorjaar en in de herfst. Voor meer informatie stuur ons een email.

Cultuur

Mallorca is rijk aan cultuur, of het nou het historische centrum van Palma is, de ambachtelijke markten die elke ochtend in een ander dorpje op het eiland plaats vinden, de leerindustrie die in het jaar 1240 begon, de wijn industrie die zich sinds de 17e eeuw ontwikkelde en alle prachtige kerken, kathedralen, havens, finca's en landgoeden over het hele eiland; er is zoveel te ontdekken! Vraag bij de receptie voor informatie en aanbevelingen.

Wijn

Mallorcaanse wijnen zijn een van het eiland's best bewaarde geheimen; dit komt door het feit dat de wijnproducenten elk jaar alleen kleine hoeveelheden flessen wijn produceren en er bijna geen wijnen overblijven om geëxporteerd te worden. Son Arnau heeft goede contacten met verschillende lokale wijnhuizen en helpt je dan ook graag met het organiseren van wijngaard bezoeken en proeverijen. We zijn ook trots om een grote keuze lokale wijnen aan te bieden op onze wijnkaart!